Levertijd, opties en verzendkosten

Levertijd

We doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Na ontvangst van de bestelling nemen we contact met je op met het formulier om het artwork aan ons te bezorgen (naam van de winnaar, logo, titel van de awardshow, enz.). We streven ernaar om de selectietrofeeën binnen 3-5 werkdagen te leveren. We kunnen hier echter niet altijd aan voldoen, soms zijn producten niet op voorraad en kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om welke reden dan ook deze levertijd niet kunnen halen, dan laten wij u dat uiteraard zo spoedig mogelijk weten.

Bezorgingsmethode 

Wij versturen onze pakketten via het Sendcloud platform, dit platform werkt samen met verschillende pakketbezorgers zoals DHL, POSTNL, UPS of DPD. Op basis van de bestemming en het gewicht kiezen we de meest voordelige optie, deze wordt automatisch aangepast bij het kiezen van de verzendoptie in de webshop. Als een expreslevering nodig is, laat het ons dan weten na bevestiging van de bestelling via e-mail (upstream@betterfuturefactory.com), voor expreslevering brengen we extra in rekening, maar dit wordt vooraf gecommuniceerd.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij bestellingen boven de 200 euro en binnen Nederland hoef je geen verzendkosten te betalen. Voor bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten gebaseerd op gewicht en bestemming, verzendopties en prijs worden tijdens het afrekenen bijgewerkt. Als uw bestemming niet in de optielijst voorkomt, stuur ons dan een e-mail (upstream@betterfuturefactory.com) en we zullen proberen de bestemming toe te voegen aan de verzendmogelijkheden.

 

Bij het versturen van het pakket informeren wij je met een e-mail en ontvang je een track en trace code voor het volgen van het pakket. Helaas kunnen we de exacte dag en tijd van levering niet garanderen.

Ik heb het verkeerde afleveradres opgegeven!

Per ongeluk een verkeerd afleveradres ingevuld? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan proberen de bestelling voor u te wijzigen.

Contact

T: 0031 (0)10 850 4930
E: upstream@betterfuturefactory.com
(9:00-17:00 mon-thur)

Adres

MAASBOULEVARD 100
3063 NS, ROTTERDAM
NEDERLAND

dUURZAME MATERIALEN
vERZENDING OVER DE WERELD
tROFEEËN MET EEN VERHAAL
en_US